ЗЕМЕЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИМИ ЗАВДАННЯМИ В МЕЖАХ АГРОЛАНДШАФТНИХ ПРОЄКТІВ: УСПІШНІ ПРАКТИКИ ТА ВИКЛИКИ - Прокопенко, Наталія; Дець, Тетяна; Рожі, Томас (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Розвиток і впровадження інноваційних технологій та методів у земельному плануванні та управлінні можуть стати ключем до розв'язання цих проблем, пропонуючи нові можливості для сталого розвитку агроландшафтів. Дослідження спрямоване на аналіз успішних практик та визначення викликів у сфері, що є надзвичайно важливим для розробки ефективних стратегій сталого управління земельними ресурсами на місцевому, національному та міжнародному рівнях.