ПРОСТОРОВІ КОНФЛІКТИ ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНОГО ХАРАКТЕРУ В МІСТІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - Стовбан, Василь (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Проаналізовано існуючі просторові конфлікти пов’язані з історичним середовищем міста Івано-Франківськ. Наведено приклади появи конфліктно- утворюючих чинників просторових конфліктів повязаних з впливом на історико-архітектурне середовище нашого міста. Проведено аналіз появи такого роду просторових конфліктів, що мають найбільший вплив на історичний центр міста, де найбільше сконцентровано історичне середовище нашого міста.