АРХІТЕКТУРА БУДІВЕЛЬ ВОКЗАЛІВ ЗАЛІЗНИЦІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК–ВОРОНЕНКА - Рочняк, Юрій (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Досліджується формування архітектури будівель та інших пасажирських споруд залізниці Івано-Франківськ–Вороненка в функціональних, просторових, конструктивних та художніх змінах. Звертається увага на унікальність цих вокзальних будівель та необхідність їхнього захисту, догляду і застосування, а також на потребу будівництва нових пасажирських споруд – платформ, переходів, навісів-захистів; влаштування інформаційного забезпечення.