СУЧАСНІ ПРИЙОМИ ФОРМУВАННЯ ШУМОЗАХИСНИХ БУДИНКІВ - Велігоцька, Юлія; Гордієнко, Сергій (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Проведено аналіз формування сучасних прийомів формування шумозахисних будинків. Проведено аналіз сучасних тенденцій формування архітектури шумозахисних будівель і споруд. На основі сучасного досвіду виявлені архітектурно-інженерні прийоми, архітектурно-планувальні прийоми та архітектурно-містобудівні прийоми формування шумозахисних житлових будинків та визначені засоби їх формування.