ЕКОНОМІЧНІ НАСЛІДКИ ТА ПРОБЛЕМИ ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ ТЕРИТОРІЙ - Мамедов, Алірза; Денисенко, Наталія (Містобудування та територіальне планування, 2023)
Висвітлюються актуальні питання і проблеми економічного відновлення в постконфліктний період. Узагальнено поняття «повоєнне відновлення», структуровано причини та наслідки збройних конфліктів. Особлива увага приділена вивченню макроекономічної нестабільності на основі аналізу ключових проблем, шо виникли на території країни внаслідок війни. Досліджено вплив війни на економічні показники, а саме: зміна ВВП, рівень інфляції, рівень безробіття, індекс споживчих цін.