ОКРЕМІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ ОБОРОННОЇ УРБАНІСТИКИ ПОСТКОНФЛІКТНОГО ПЕРІОДУ - Шулик, Василь (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Наводиться короткий аналіз історії розвитку та надаються окремі рекомендації щодо удосконалення системи прикордонних фортифікаційних районів з використанням об’єктів подвійного призначення та природних бар’єрів, агрорекреаційних і агровиробничих територій.