ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ ВІДНОВЛЕННЯ БУДІВЕЛЬ ТА СПОРУД, ЯКІ ЗАЗНАЛИ ПОШКОДЖЕНЬ ТА РУЙНУВАНЬ (УКРУПНЕНИЙ ПІДХІД) - Лісниченко, Сергій (Містобудування та територіальне планування, 2022)
На підставі аналізу нормативної документації та документальних даних розроблено структурно-логічну і математичну моделі визначення вартості відновлення будівель та споруд, які зазнали пошкоджень та руйнувань (за укрупненим підходом).