МОДЕЛЮВАННЯ РОБОТИ ДЕРЕВ’ЯНОЇ БАЛКИ З ПОСЛІДОВНИМ ЗАВАНТАЖЕННЯМ - Гомон, Петро (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Запропоновано послідовність розрахунку дерев’яних балок з послідовним завантаженням. Встановлено напружено-деформований стан таких елементів в різних поперечних перерізах. Запропоновано методику визначення максимальних дотичних напружень. Наведено методику знаходження прогинів та кривини елементів.