ОСНОВНІ ПОМИЛКИ У СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ - Беспалько, Руслан; Штефанюк, Маріанна (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Присвячено проблематиці розповсюдження помилок у відомостях Державного земельного кадастр, причинам їх виникнення та порядку редагування допущених помилок. Описані основні види помилок у відомостях Державного земельного кадастру, причини їх розповсюдження, способи вирішення. Розглянуто алгоритм дій при виявленні таких помилок зацікавленими особами (юридичними чи фізичними) та державним кадастровим реєстратором. У статті відображені повноваження державного кадастрового реєстратора у виправленні різних видів помилок.