СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В РЕСТАВРАЦІЇ ПАМ'ЯТОК АРХІТЕКТУРИ - Осиченко, Галина (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглянутий сучасний досвід реставрації об’єктів архітектурної спадщини різних типів, проведена систематизація та виділено сучасні тенденції реставраційних заходів на пам’ятках архітектури.