ВИЗНАЧЕННЯ ПЛОЩІ МІСЬКОГО КВАРТАЛУ ФОТОГРАММЕТРИЧНИМ МЕТОДОМ - Катушков, Володимир (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглянуто визначення площі ділянки міської территорії. Описані проблеми використання квазіаерознімків отрманих з висоти біля 2 км. Надані рекомендації для усунення проблем, які виникають на мертвих зонах, де практично не можна проводити вимірювання 3D.