АНАЛІЗ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МАЛОДАНИЛІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОДАЛЬШИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ПРОЕКТУВАННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ ЕКОЛОГІЧНИХ ПОСЕЛЕНЬ - Селіхова, Яна (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Нещодавно вступили в силу нові законодавчі зміни, які наголошують, що територіальні громади мають однакові повноваження та можливості [1]. Нові політичні реформи передбачають вихід на новий рівень та якісні зміни для територіальних громад. Тому надважливо, саме зараз визначити основні стратегічні завдання для розвитку соціальних, економічних, екологічних, енергоефективних та містобудівних умов. Тому, в статті проаналізовано Стратегію розвитку Малоданилівської селищної територіальної громади на період до 2025 року, виявлено характерні показники (сильні та слабкі сторони, можливості та загрози), досліджено планувальну структуру, та виявлено потенційні можливості для подальшого проектування енергоефективних екологічних поселень на території Малоданилівської територіальної громади, Харківського (колишнього Дергачівського) району, Харківської області.