АНАЛІЗ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ДОСВІДУ ОРГАНІЗАЦІЇ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Куцина, Ірина; Сливка, Віталій (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Досліджено досвід організації безпеки руху в США та країнах Європи, а також здійснено порівняльний аналіз ДТП в Україні, враховуючи будівельні норми в даній галузі, проаналізовано закордонний досвід та передумови формування і впровадження концепції безпеки дорожнього руху.