ФУНКЦІОНАЛЬНІ ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ ЗАКЛАДІВ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ І-ІV РІВНІВ МІСТОБУДІВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ - Васильченко, Дарія (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Розглядаються сучасні варіанти функціонування закладів позашкільної освіти у різних містобудівних умовах України. Проведено аналіз функціональних груп приміщень закладів позашкільної освіти, які є необхідними або бажаними, розроблено схеми функціональних зв’язків між групами приміщень із позицій можливості доступу персоналу та відвідувачів закладу.