РЕМОНТ ТА ПІДСИЛЕННЯ ПЕРЕКРИТТІВ ПО ДЕРЕВ’ЯНИХ БАЛКАХ - Якименко, Олег; Романова, Анастасія (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Досліджуються методи ремонту та підсилення перекриттів по дерев’яних балках. Проаналізовано головні причини появи дефектів. Проведено аналіз та визначено переваги та недоліки методів ремонту та підсилення перекриттів по дерев’яних балках. В результаті порівняння методів зроблено висновок.