ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЮ ПРОГРАМОЮ «МІСЬКЕ БУДІВНИЦТВО ТА ГОСПОДАРСТВО» - Pilipaka, Liudmyla; Milash, Tetiana; Salchuk, Viktoriia (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Наведено підсумки Всеукраїнської студентської олімпіади за освітньо- професійною програмою «Міське будівництво і господарство» спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія», проведеної в 2019 році в Національному університеті водного господарства та природокористування.