РЕМОНТ ТА ПОСИЛЕННЯ ПЕРЕКРИТТІВ ПО МЕТАЛЕВИХ БАЛКАХ - Yakymenko, Oleg (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Досліджуються методи ремонту та посилення перекриттів по металевих балках. Розглянуто експлуатаційні вимоги до перекриттів. Проаналізовано головні причини появи дефектів. Проведено аналіз та визначено переваги та недоліки методів ремонту та посилення перекриттів по металевих балках. В результаті порівняння методів зроблено висновок.