СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНДУСТРІАЛЬНИХ ПАРКІВ - Pankeieva, Anna; Сhernonosova, Tetiana; Moroz, Natalia (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Розглянуто досвід створення та функціонування індустріальних парків у світі та в Україні. Досліджено ознаки, характеристики та класифікації індустріальних парків, які необхідно враховувати при ініціюванні їх створення та подальшому розвитку.