НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ КУРОРТНИХ МІСТЕЧОК В ЗОНІ ВПЛИВУ ВЕЛИКОГО МІСТА - Mazur, Tamara; Korol, Evgeniya (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Аналізуються перспективи відродження курорту Великий Любінь та можливості розвитку в ньому масової короткочасної рекреації для мешканців міста Львова. Представлені пропозиції розвитку відповідної туристично-рекреаційної інфраструктури.