ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ В УКРАЇНІ - Fostaschenko, Olena; Arkhipova, Kateryna; Silоgaeva, Veronika; Moskalets, Oleksandr (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Проаналізовані проблемні аспекти поводження з твердими побутовими відходами в Україні. Доведено, що проблема ефективного поводження з відходами є загальнодержавною, має системний характер і зумовлює нагальну необхідність вжиття комплексних заходів для її вирішення. Намагання вирішення проблем поводження з відходами в державі не відповідають сучасним європейським підходам у цій сфері.