ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ЕКОКВАРТАЛІВ - Osychenko, Halyna (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Розглянутий закордонний досвід формування екокварталів, виявлені етапи розвитку теорій і практики формування екокварталів, визначені особливості та принципи проектування кварталів: принцип природо еквівалентності, біорегіоналізму, соціальної справедливості та екологічності.