ЯКІСНІ ВЛАСТИВОСТІ УРБАНІСТИЧНИХ СИСТЕМ У НАУЦІ ТА ПРОЕКТНІЙ ПРАКТИЦІ - Kosmii, Mykhailo (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Осмислено якісні властивості урбанізованих систем та їх роль у формуванні просторових структур та розвиток міст; запропоновано методичний інструментарій дослідження просторової організації міст за їх якісними показниками; обґрунтовано роль якісних складових у розрізі стратегії розвитку міст та містобудівної діяльності на прикладі м.Івано-Франківська.