НАСКРІЗНА КЛАСИФІКАЦІЯ СВІТЛОКОЛІРНИХ ОБ’ЄКТНО- ПРОСТОРОВИХ СЕРЕДОВИЩНИХ СИСТЕМ У СТРУКТУРІ ЗУПИНОЧНИХ ПРОСТОРІВ - Tovbych, Valerii; Kulichenko, Nataliya; Kondratska, Olga; Sysojlov, Nikolay (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Розглядаються колірні та світлоколірні системи у структурі зупиночно- територіальних просторів міст та поселень різного рівня ієрархії; визначена наскрізна класифікація цих колірних та світлоколірних систем з позицій ієрархічного прояву складових елементів зупиночно-територіальних просторів.