ПРО ІСНУЮЧІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ МЕРЕЖІ ЦЕНТРІВ ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ ОБ’ЄДНАНИХ ГРОМАД - Shulyk, Vasyl (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Наводиться короткий аналіз існуючих підходів з формування мережі центрів громадської безпеки об’єднаних громад.