ФАКТОРИ ВПЛИВУ ТА ПРИЙОМИ ФОРМУВАННЯ ПРИРІЧКОВИХ МІСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ - Koptieva, Нelena (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Аналізуються фактори вдосконалення містобудівної організації і реновації прирічкових територій міста  в контексті концепції стійкого розвитку. Виявлені принципи та прийоми формування екологічного каркасу прирічкових територій, пошук балансу між природніми та антропогенними елементами у міському просторі.