ЕВОЛЮЦІЯ СИСТЕМИ ОЗЕЛЕНЕНИХ ТЕРИТОРІЙ МІСТА ХАРКІВ - Hryshyna, Viktoriia; Osychenko, Halina (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Розглянута еволюція озеленених територій міста Харкова з середини ХІХ століття до початку 1990-х рр. Визначені та охарактеризовані основні етапи розвитку системи озеленених територій м. Харкова.