ЗАКОРДОННИЙ ДОСВІД ФОРМУВАННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ САНІТАРНОГО ОЧИЩЕННЯ: ОГЛЯД - Yavorovska, Olha (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Розглянуто актуальні питання переробки муніципальних твердих побутових відходів, оцінено можливість такої переробки на підприємствах переробної галузі. При цьому визначено напрямок розвитку інфраструктури санітарного очищення в бік розширення мережі центрів приймання та збору муніципальних твердих побутових відходів. Розглянуто закордонний досвід функціонування об’єктів центрів приймання та збору муніципальних твердих побутових відходів, як одного з важливих елементів містобудівної інфраструктури санітарного очищення міста.