ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГРОМАДСЬКОЇ ЗАБУДОВИ: НАПРЯМИ РЕФОРМУВАННЯ ТА МОДЕРНІЗАЦІЇ - Жумбей, Сергій; Довгалюк, Богдан (Містобудування та територіальне планування, 2025)
Присвячено аналізу проблем і перспектив розвитку громадської забудови, зокрема напрямів її реформування та модернізації.