ПОВОЄННЕ ВІДНОВЛЕННЯ МІСТ: НАУКОВІ ПІДХОДИ ТА ЗАКОРДОННИЙ ДОСВІД ЇХ РЕАЛІЗАЦІЇ - Стародуб, Ірина (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Проаналізовано наукові підходи до повоєнного відновлення міст. Вивчено закордонний досвід реалізації цих підходів. Досліджено ефективність підходів повоєнного відновлення міст.