ДИСКРЕТНО-НЕПЕРЕРВНІ ПРОЦЕСИ, ЯК МАТЕМАТИЧНА ОСНОВА НАДІЙНОСТІ ПОВЕДІНКИ ПІДСИСТЕМ СИСТЕМИ - Осипов, Валентин (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Робота присвячена вивченню питання надійності поведінки підсистем системи водій-автомобіль-дорога-навколишнє середовище.