ДИЗАЙН-ЗАСОБИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОРІЄНТАЦІЇ В ДИТЯЧИХ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДАХ - Велігоцька, Юлія (Містобудування та територіальне планування, 2019)
На основі аналізу сучасних тенденцій формування дитячих медичних закладів в статті розглядаються різноманітні дизайн-засоби та прийоми системи орієнтації в даних об’єктах. Аналіз практичного досвіду дозволив виявити сучасні тенденції архітектурно-дизайнерських рішень. Виявлені основні системи та підсистеми формування даних об’єктів в інтер’єрних та екстер’єрних просторах.