РІЧКОВІ ЕКОСИСТЕМИ УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ: ПРИРОДНІ ОСОБЛИВОСТІ ТА МІСТОБУДІВНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИБЕРЕЖНИХ ТЕРИТОРІЙ - Михайлик, Ольга (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглянуто природні особливості річкових гірських екосистем Карпат. Проаналізовано благоустрій прибережних територій гірських річок Чехії, Швейцарії, Японії. Викладені пропозиції щодо містобудівної організації прибережних територій гірських річкових екосистем Карпат.