ДО ПИТАННЯ РОЗРОБКИ КОНЦЕПЦІЙ ВІДРОДЖЕННЯ МІСТ УКРАЇНИ В ПІСЛЯВОЄНИЙ ПЕРІОД - Древаль, Ірина (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Розглянуто питання розробки містобудівної концепції відродження міст України в післявоєнний період. Актуальність роботи обумовлена нагальною необхідністю швидкого подолання країною руйнівних наслідків російської агресії та подальшого розвитку. Представлено алгоритм дій з оновлення генерального плану міста, яке отримало руйнування, в умовах невизначеності. Розкрито зміст дослідницьких процедур для досягнення мети роботи, які спираються на методику «дизайн-мислення».