ІНТЕГРАЦІЙНІ ШЛЯХИ РОЗВИТКУ ЛАНДШАФТНОЇ АРХІТЕКТУРИ ТА ІНЖЕНЕРНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ - Русан, Ігор; Яценко, Віктор; Коротков, Євгеній (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Зроблена спроба розглянути можливості інтеграційної співпраці в сфері потреб ландшафтної архітектури при забезпеченні її інженерною інфраструктурою та можливостей наявного парку техніки для роботи в міському середовищі. Проаналізовано в історичному аспекті важливості інтеграційних взаємовідносин між міським середовищем та розвитком технічного забезпечення при співпраці в будівництві ландшафтних об’єктів. Обґрунтована пропозиція створення паспорту відповідності потреб при виконанні робіт ландшафтних об’єктів та машин і механізмів як системи мінімізації затрат економічних, терміну виконання, уникнення негативного впливу на створення збереження архітектури і природного середовища.