ЯК НАМ ВІДБУДУВАТИ УКРАЇНУ - Дудар, Ігор (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Присвячено визначенню та аналізу основних факторів, які будуть впливати на тривалість та інтенсивність відбудови основних фондів та житлового сектора господарства України після закінчення війни. Актуальність і сучасність даної статті не викликає сумнівів, так як зараз цій проблемі присвячено багато уваги державних органів, громадських організацій, вчених, архітекторів, містобудівників. Дана проблема обговорюється на конференціях різного рівня.