ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ФОРМУВАННЯ ЦЕНТРІВ ДЛЯ СПІЛЬНОГО ТИМЧАСОВОГО ПЕРЕБУВАННЯ ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДІТЕЙ-СИРІТ - Обиночна, Зоряна (Містобудування та територіальне планування, 2022)
Здійснена спроба виявлення основних факторів, які впливають на формування центрів для спільного тимчасового перебування осіб похилого віку та дітей-сиріт, проведена систематизація та наведена коротка характеристика кожного з них. Виявлені фактори поділено на дві умовні групи: зовнішні та внутрішні. До зовнішніх належать соціальний, містобудівний, природньо-кліматичний, економічний, медичний, демографічний. До внутрішніх входять психологічний, педагогічний, ергономічний, естетичний, екологічний, гігієнічний фактори.