ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РЕВІТАЛІЗАЦІЇ ЗАНЕДБАНИХ ПРОМИСЛОВИХ ТЕРИТОРІЙ НА ПРИКЛАДІ МІСЬКОГО ПРОСТОРУ ПОСТСОЦІАЛІСТИЧНОГО КИЄВА - Осипенко, Катерина; Тарабанова, Юлія (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Розглянуто поняття «екоревіталізація територій деградованих промислових підприємств» як нова парадигма оновлення міського простору та запропоновані можливі шляхи стабілізації екологічної ситуації міського середовища на прикладі постсоціалістичного міста Києва.