РЕНОВАЦІЯ ОБ’ЄКТІВ АРХІТЕКТУРИ СФЕРИ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА - Банах, Віктор; Єгоров, Юрій; Сазонова, Оксана; Банах, Андрій; Архіпова, Катерина; Малишева, Юлія; Єгоров, Павло (Містобудування та територіальне планування, 2021)
Проведено аналіз результатів обстеження технічного стану будівель і споруд підприємств сфери комунального господарства. Виявлено основні принципи та методи функціонально-технологічної реновації архітектурних об’єктів, що супроводжується трансформацією архітектурного простору та планувальних схем виробничих будівель і споруд. Виконано ряд архітектурно- конструктивних досліджень в напрямку пошуку оптимальних технічних рішень ремонту, відновлення експлуатаційної здатності та реконструкції об’єктів промислової архітектури сфери комунального обслуговування з метою їх реновації.