АНАЛІЗ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ МІСТА - Chabanenko, Petro; Shkrabyk, Yosyf; Danylenko, Anna; Kersh, Vladymyr (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Приводиться детальний аналіз стану кадрового забезпечення комунальних підприємств міста фахівцями, здатними вирішувати питання реформування житлово-комунальної сфери. Для прискорення реформування житлово-комунального г осподарства міст Одеського регіону, підтримки престижу фахівців комунальних підприємств в статті запропоновані конкретні заходи.