ЗАКОНОДАВЧА БАЗА УКРАЇНИ ЩОДО УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ В ЗДІЙСНЕННІ МІСТОБУДІВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Iryna Savchuk, Iryna (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Проведено моніторинг та аналіз основних законів України та інших законодавчих документів, які містять інформацію про роль, місце та значущість громадськості в здійсненні містобудівної діяльності, шляхи впливу на прийняття важливих рішень в містобудуванні, коригування на затвердження містобудівної документації.