МІСТО: ПОГЛЯД КРІЗЬ СТОЛІТТЯ - Biriuk, Svitlana (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Здійснено огляд змісту другого доповненого видання монографії Плешкановської А.М.. та Савченко О.Д. «Епохи та міста», яка присвячена висвітленню долі міст в контексті світових урбанізаційних процесів та основних чинників, що зумовлюють підвищення містобудівної активності та будівельні буми як найяскравіший її прояв, та описує історико-містобудівні процеси, спричинені взаємодією політичних, релігійних, соціально- демографічних та економічних чинників.