РЕМОНТ І ВІДНОВЛЕННЯ ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД - Yakymenko, Oleg (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Досліджуються дефекти гідроізоляції будівель і споруд. Розглянуто функції антифільтраційного захисту, призначення антикорозійного захисту. Проаналізовано найуразливіші місця пошкодження гідроізоляції наземних будівель. Проведено аналіз ремонту та відновлення гідроізоляції будівель і споруд. В результаті порівняння методів ремонту та відновлення гідроізоляції зроблено висновок.