ВИЗНАЧЕННЯ БЛАКИТНИХ ЛІНІЙ ЗАБУДОВИ ПРИ РОЗРОБЛЕННІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ - Apostolova-Sossa, Liubov (Містобудування та територіальне планування, 2019)
Розглянуті проблемні питання щодо визначення блакитних ліній забудови при розробленні містобудівної документації та можливі шляхи і методологічні підходи до їх вирішення.