ВПЛИВ ГЕОМЕТРИЧНИХ РОЗМІРІВ ДВЕРНИХ ОТВОРІВ НА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЇХ ВЛАШТУВАННЯ ПРИ РЕКОНСТРУКЦІЇ ЦЕГЛЯНИХ БУДИНКІВ - Makhynia, Oleksandr; Ratushnyak, Galina (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Розглянуті результати теоретичних досліджень впливу ширини дверного отвору та товщини кам’яної стіни на техніко-економічні показники влаштування перемичок і елементів підсилення стін, при застосуванні металевих прокатних профілів чи збірних залізобетонних брусів, з урахуванням технології виконання робіт.