АНАЛІЗ ДОСВІДУ РЕНОВАЦІЇ КІНОТЕАТРІВ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ XX СТОЛІТТЯ - Rudenko, Mariia; Rudenko, Taras; Spiridonova, Anastasiia (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Проведено аналіз закордонного та українського досвіду реновацій кінотеатрів другої половини XX століття. Розглянуто прийоми реновації ряду кінотеатрів, що позитивно вплинули на відвідуваність та фінансовий оборот закладів. Визначено головні напрямки функціонального розвитку кінотеатрів. Встановлено, що переосмислення потребує не лише склад приміщень функціональних зон, а дещо можуть бути удосконалені і самі приміщення відповідно до викликів часу та оновленню технологій.