ДО ПИТАННЯ ФОРМУВАННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПРИМІСЬКИХ ЗОН В ЗОНІ ВПЛИВУ ВЕЛИКОГО МІСТА - Zavalniy Оleksandr; Pankeeva, Anna; Viatkin, Kostiantyn (Містобудування та територіальне планування, 2020)
Досліджується формування та функціонування приміських зон в зоні впливу великого міста. Визначено ряд питань які потребують подальших досліджень, зокрема визначення сутності поняття «приміська зона», дефініцій приміської зони та визначення її меж. Сформульовано пропозиції щодо планування території приміської зони в зоні впливу великого міста.