ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА З ВИКОРИСТАННЯМ GOOGLE EARTH ENGINE - Плющ, Тетяна; Лініченко, Тетяна (Містобудування та територіальне планування, 2025)
Розглянуто можливість проведення дослідження забруднення атмосфери України діоксидом азоту, діоксидом сірки, монооксидом вуглецю та метаном за допомогою засобів дистанційного зондування землі та платформи Google Earth Engine в період з 2019 до 2023 року.