ФОРМУЛА ЩАСТЯ: МІСТОБУДІВНІ АСПЕКТИ - Голик, Йолана; Кіс, Надія; Стецько, Іван (Містобудування та територіальне планування, 2025)
Висвітлені питання щодо формування комфортного міського середовища. Насамперед розглянуто питання формування щасливої особистості в міському просторі. В статті автори задаються питанням, який рівень комфортності має бути присутній в міському середовищі, щоб людина володіла певним «рівнем щастя».