ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РЕВІТАЛІЗАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ПОШТ ТА ЗВ’ЯЗКУ - Кашуба, Оксана; Якубовський, Вʼячеслав; Циплакова, Анастасія (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Стаття присвячена дослідженню основних шляхів ревіталізації об’єктів поштового зв’язку. Аналізуються актуальні проблеми та виклики, що постають перед існуючими об’єктами поштового зв’язку. На основі світового досвіду та сучасних ініціатив надаються рекомендації щодо подальшого використання площ об’єктів пошт та зв’язку. Проект ревіталізації будівлі поштамту в м. Нетішин Хмельницької області, який розглядається в статті, став результатом впровадження принципів сформульованих на основі прикладів реорганізації закордонних об’єктів поштового зв’язку.