ПРО СТАН ФОРМУВАННЯ ЦЕНТРІВ ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Шулик, Василь; Кошель, Владислав (Містобудування та територіальне планування, 2024)
Наводиться короткий аналіз існуючого стану та надаються окремі рекомендації щодо розвитку мережі центрів громадської безпеки об’єднаних територіальних громад Харківської області.